κληρωση εθνικου λαχειου αυγουστου 2017

παραταση μισθωσεων δημοσιου

Το τραγικό αυτό περιστατικό έφερε στην επιφάνεια και μια πραγματικότητα που έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια σε σχέση με την εγκληματικότητα στην περιοχή καθώς τόσο στο αρχηγείο της Κατεχάκη όσο και στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στελέχη κάνουν λόγο για μεγάλη αύξηση της παραβατικότητας με επιθέσεις ακόμα και για την αρπαγή ενός κινητού. Οι Αρχές έχουν προχωρήσει ήδη σε ανάλυση αλλά και χαρτογράφιση των συμμοριών που δρουν πιο οργανωμένα από ποτέ στην Ακρόπολη και του Φιλοπάππου.


κληρωση εθνικου λαχειου αυγουστου 2017

Πρόκειται, λοιπόν, για τρεις οργανωμένες σπείρες που συνολικά δεν ξεπερνούν τα 25 άτομα. Έχουν χωρίσει τις περιοχές δράσης τους ενώ κάθε φορά εμφανίζονται σε κάθε ομάδα δυο με τρία άτομα, ενώ φροντίζουν τακτικά να αλλάζουν την σύνθεση τους για να μην κινούν υποψίες, αλλά και να μην μπορούν μετά τις επιθέσεις να έχουν οι Αρχές σαφή εικόνα τους από τις καταθέσεις των θυμάτων.


Η πρώτη σπείρα αποτελείται από άτομα από την Αλγερία και το Μαρόκο. Οι ηλικίες τους είναι μεταξύ 25 και 27 ετών και κάνουν μόνο ληστείες με σημείο δράσης τα ψηλά και απομονωμένα σημεία στου Φιλοπάππου, με στόχο κύριος ζευγάρια ή απομονωμένες παρέες.


Η δεύτερη σπείρα αποτελείται κυρίως από Πακιστανούς ηλικίας 22 μέχρι 25 ετών και η δράση τους είναι, επίσης, στα ίδια σημεία με την πρώτη ομάδα.


Η τρίτη σπείρα αποτελείται από Ρομά νεότερης ηλικίας, ακόμα και 16χρονους, που, όμως, δρουν πιο χαμηλά στην περιοχή της Ακρόπολης, καθώς στόχο τους έχουν πιο πολύ να απομονώσουν νεαρά άτομα και να τους αρπάξουν το κινητό.


Οι Αρχές, μάλιστα, εκτιμούν ότι οι δράστες του περιστατικού με τον 25χρονο ανήκουν στην πρώτη ομάδα. Και είναι χαρακτηριστικό ότι από την ημέρα του τραγικού θανάτου του νεαρού, οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί έχουν εξαφανιστεί από την περιοχή. «.... Προς το παρόν εξαφανίστηκαν», προσθέτει με νόημα στο CNN Greece η ίδια πηγή.



υγρη βαλανος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

πελούσια τι σημαινει

εγχρωμος συνώνυμο

ο απλους κλιση αρχαια