κεικ λεμονι χωρις γαλα

σακοραφα πρακτορειο

Η Σαουδική Αραβία και οι σύμμαχοί της προχώρησαν στα πλήγματα αυτά μία ημέρα αφού ο γιος του Σάλεχ δεσμεύθηκε να ηγηθεί μιας εκστρατείας εναντίον των Χούτι. Ο πόλεμος στην Υεμένη, στον οποίο αντιπαρατίθενται οι Χούτι, με τη στήριξη του Ιράν, που ελέγχουν τη Σανάα, εναντίον ενός συνασπισμού υπό το Ριάντ που στηρίζει την κυβέρνηση του Αμπντ Ράμπο Μάνσουρ Χάντι ο οποίος ελέγχει τη νότια Υεμένη, έχει προκαλέσει τη χειρότερη ανθρωπιστική κρίση στον κόσμο, σύμφωνα με τον ΟΗΕ.


κεικ λεμονι χωρις γαλα

Ο Σάλεχ βοήθησε τους Χούτι να θέσουν υπό τον έλεγχό τους μεγάλο μέρος της βόρειας Υεμένης, περιλαμβανομένης της πρωτεύουσας, και η απόφασή του την προηγούμενη εβδομάδα να αλλάξει πλευρά και να τους εγκαταλείψει ήταν η πιο δραματική αλλαγή που έχει καταγραφεί επί του πεδίου εδώ και χρόνια. Όμως αμέσως οι σιίτες αντάρτες κατέπνιξαν την εξέγερση υπέρ του Σάλεχ στην πρωτεύουσα και τον σκότωσαν.


Πολεμικά αεροσκάφη του συνασπισμού εξαπέλυσαν δεκάδες αεροπορικές επιδρομές, ανακοίνωσαν και οι δύο πλευρές, βομβαρδίζοντας θέσεις των Χούτι μέσα στη Σανάα και άλλες επαρχίες του βορρά.




μονησ αρκαδιου 11 ανω λιοσια

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

πελούσια τι σημαινει

εγχρωμος συνώνυμο

ο απλους κλιση αρχαια