αηττητο πρωταθλημα ολυμπιακου

«....έσυρα με δύναμη τη ταφόπλακα και αφού έβγαλα πρώτα το κουτί με τα οστά των πεθερικών μου, πέταξα μέσα τη γυναίκα μου και μετά έβαλα ξανά από πάνω το κουτί.


αηττητο πρωταθλημα ολυμπιακου

μπολτ ο σουπερ σκυλος η ταινια

σοφια η πριγκιπισσα υποψηφιότητες

Η αλήθεια είναι ότι μετά το έγκλημα κάθισα και σκέφτηκα ότι πρέπει να αποφύγω τα έξοδα κηδείας της γυναίκας μου ...»


Άφωνοι οι αστυνομικοί τον άκουγαν να παραθέτει ψύχραιμα τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά τη δολοφονία της 70χρονης.



«....το έγκλημα έγινε στο εξοχικό μας στο Σοφικό. Αφού τύλιξα το πτώμα με το τεντόπανο, το έδεσα με πανιά και "έριξα" τα καθίσματα του αυτοκινήτου μου για να κάνω περισσότερο χώρο. Έτσι μετέφερα το πτώμα της στο νεκροταφείο».



Ο ηλικιωμένος είχε εμφανιστεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ιωνία καθώς η μόνιμη κατοικία τους είναι στην περιοχή, για να καταγγείλει την εξαφανίσει της συζύγου του.


Και ίσως ακόμα και σήμερα όλοι να πίστευαν ότι η 70χρονη γυναίκα είχε πράγματι φύγει από το σπίτι της, αν οι αστυνομικοί της βορειοανατολικής Αττικής δεν είχαν διαπιστώσει ότι υπήρχαν αντιφάσεις στις ημερομηνίες εξαφάνισης που δήλωνε ο σύζυγος. Όταν μάλιστα πήραν τηλέφωνο την κόρη του ζευγαριού για να πει να καταθέσει, τότε ο ηλικιωμένος έσπασε και ομολόγησε αρχικά στα παιδιά του ότι είχε πει «κάποια ψέματα» για τη δήθεν εξαφάνιση της γυναίκας του.


Στους αστυνομικούς ο 71χρονος είπε ότι ένας καυγάς, χωρίς σοβαρό λόγο, ήταν η αιτία του εγκλήματος. Ξαφνικά πήγε στην αποθήκη του εξοχικού, πήρε ένα σφυρί και χτύπησε τη σύζυγο του. Ο ιατροδικαστής μάλιστα εντόπισε και δυο μεταθανάτια τραύματα στο θύμα από μαχαίρι στην καρωτίδα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

πελούσια τι σημαινει

εγχρωμος συνώνυμο

ο απλους κλιση αρχαια