οστικη μαζα σε κιλα

Οι Εθνοφύλακες κατόρθωσαν να εξέλθουν τα ξημερώματα της Πέμπτης χάρη στην επέμβαση της τοπικής αστυνομίας Mossos d’ Esquadra, η οποία δημιούργησε ένα διάδρομο ανάμεσα στο πλήθος που πολιορκούσε το κτήριο αμέσως μετά την επιχείρηση της Εθνοφυλακής.


οστικη μαζα σε κιλα

Πέντε άνδρες της Εθνοφυλακής με πολιτικά κατόρθωσαν να περάσουν στις τρεις το πρωί της Πέμπτης και αφού διέσχισαν μία μικρή απόσταση στη Ράμπλα, στράφηκαν προς την Γκραν Βία όπου επιβιβάσθηκαν σε αστυνομικά αυτοκίνητα, τα οποία επίσης απομακρύνθηκαν με τη συνοδεία των Mossos.


Μία ομάδα από τους διαδηλωτές, που συνεχίζουν να πολιορκούν την έδρα του συμβουλίου, έριξαν εναντίον τους αντικείμενα και προπηλάκισαν τους Εθνοφύλακες, οι οποίοι συμμετείχαν στην επιχείρηση των ερευνών σε διοικητικά κτίρια κατόπιν δικαστικής εντολής για να παρεμποδισθεί το καταλανικό δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία, που έχει ακυρωθεί από το Συνταγματικό Δικαστήριο.


Οι Mossos d’ Esquadra κατόρθωσαν να δημιουργήσουν έναν διάδρομο γύρω από την πόρτα, απομακρύνοντας σηκωτούς όσους από τους διαδηλωτές παρέμεναν καθιστοί στην είσοδο για να εμποδίσουν την έξοδο των Εθνοφυλάκων.


2017 09 19T123402Z 1898970018 RC1E9649BF40 RTRMADP 3 SPAIN POLITICS CATALONIAREUTERS/Albert Gea


Μετά την έξοδο της πρώτης ομάδας των Εθνοφυλάκων, άλλοι δυο ένστολοι βγήκαν από το συμβούλιο για να διαπιστώσουν την κατάσταση των οχημάτων τους που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω και αφού είδαν ότι κάποια από αυτά έχουν σκασμένα λάστιχα και είναι καλυμμένα με προεκλογικά φυλλάδια και συνθήματα, επανήλθαν στο εσωτερικό του συμβουλίου.




ο πιο ψηλος ανθρωπος στον κοσμο υψος
στην χωρα των καλυτερων mcs

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

πελούσια τι σημαινει

εγχρωμος συνώνυμο

ο απλους κλιση αρχαια