ελυτης αγαπη

Ήδη νωρίς το πρωί έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνεδρίαση του νέου «πρωινού καφέ» στον οποίο πέραν του πρωθυπουργού θα συμμετέχουν οι Νίκος Παππάς, Όλγα Γεροβασίλη, Πάνος Σκουρλέτης, και οι τρεις υπουργοί Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, Δημήτρης Τζανακόπουλος και Χριστόφορος Βερναρδάκης. Το νέο άτυπο όργανο θα συνεδριάζει σχεδόν σε καθημερινή βάση και αναμένεται να βγάζει την πολιτική κυβερνητική γραμμή.


ελυτης αγαπη

ηλεκτρονικό αγγλοελληνικό λεξικό

Ενδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα και η τελετή που θα πραγματοποιηθεί νωρίς το μεσημέρι στο υπουργείο Παιδείας όπου ο αποχωρών Νίκος Φίλης θα δώσει την σκυτάλη στον διάδοχό του Κώστα Γαβρόγλου. Ο κ. Φίλης δεν έχει μιλήσει μετά την γνωστοποίηση της εξόδου του από την κυβέρνηση και ως εκ τούτου υπάρχει η εκτίμηση πως σήμερα θα αναφερθεί τόσο στο έργο που επιτέλεσε στο Παιδείας όσο και στην σύγκρουση με την Αρχιεπισκοπή και τον ρόλο που έπαιξε ο κ. Ιερώνυμος στην αποχώρησή του από το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο. Να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός πρότεινε στον Νίκο Φίλη κατά σειρά τα υπουργεία Εσωτερικών, διοικητικής ανασυγκρότησης και πολιτισμού αλλά εκείνος αρνήθηκε.


Κατά τ’ άλλα έχει ενδιαφέρον πώς θα αντιμετωπίσει την αντικατάστασή του και ο Θοδωρής Δρίτσας που φεύγει από το Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Σύμφωνα με πληροφορίες στελέχη της κίνησης των 53 του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβουν την δυσαρέσκειά τους για την απομάκρυνση Δρίτσα κάτι που δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί τις επόμενες ημέρες.


Το περίπου πανηγυρικό κλίμα που υπήρχε χθες στο υπουργικό συμβούλιο με τον πρωθυπουργό να προτρέπει τους υπουργούς να δείχνουν συλλογικότητα και αλληλεγγύη μεταξύ τους δεν εμποδίζει την επιστροφή στην σκληρή πραγματικότητα.



ανδρες στρατιωται μη θαυμαζετε οτι χαλεπως φερω

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

πελούσια τι σημαινει

εγχρωμος συνώνυμο

ο απλους κλιση αρχαια